Căști in ear Meze Audio 12 Classics Gun Metal

Căști in ear Meze Audio 12 Classics Gun Metal

365,99 leiLivrare gratuită la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucureşti în 3 zile
Cluj-Napoca în 3 zile
Timişoara în 3 zile

Livrare acasă sau la birou

FAN Courier în 6 zile

Comanda ajunge în 3 zile la Cabina de Fericire.

Adăugat înWishlist

waitlist.form.title.grading.

waitlist.form.description.grading.

E-mail

  • Retur gratuit în 90 de zile
  • Păstrezi doar ce-ți vine bine.
  • Livrare gratuită la Cabinele de Fericire

Detalii despre produs

Meze este un brand 100% românesc ce produce sisteme audio de înaltă performanță, care pot concura cu orice căști premium din lume în privința calității sunetului și originalității designului. De fapt toată activitatea brandului se centrează pe livrarea de sunet impecabil.

Fondat în 2009 de băimăreanul Antonio Meze, compania ajunge la maturitate odată cu lansarea modelului de căști - 99 Classics, un model de căști care face istorie chiar și acum.

Toate creațiile brandului sunt realizate și testate  in-house și își propun să schimbe percepția comună asupra căștilor care se găsesc pe piață la momentul actual. 

Căștile marca Meze vin la pachet cu multe atuuri tehnice și soluții inovative dar au și un design elegant și pot deveni cu ușurință un accesoriu prețios. 

Design-ul este deosebit: liniile rotunjite, conturul lin si materialele premium spun clar despre direcția si viziunea pe care a avut-o Antonio – creatorul brandului, omul care stă în spatele tutoror produselor Meze.

O caracterizare succintă a sunetului ar fi: fluid, neobositor, plin și bogat tonal, strălucitor pe înalte și cald pe voci, dinamic și exploziv. Promițătoare descriere, nu-i așa?Detalii: 
- frecvență de răspuns: 16Hz - 24KHz
- impedanță: 16Ohm
- sensibilitate: 101dB (+/- 3db)
- distorsiune armonică totală: < 0.5%
- atenuarea zgomotului: cu până la 26dB
- mufă jack 3.5mm placată cu aur
- membrană cu peliculă de titan
- microfon incorporat din aluminiu, placat cu cupru
- cablu 7N OFC cu lungime 1.2m 
- set de 4 adaptoare in-ear din silicon


Codul produsului: 320081

Despre brand Meze Audio

Meze Audio este un brand 100% romanesc ce produce sisteme audio de inalta performanta, care pot concura cu orice casti premium din lume in privinta calitatii sunetului si originalitatii designului. De fapt toata activitatea brandului se centreaza pe livrarea de sunet impecabil.

Fondat in 2009 de baimareanul Antonio Meze, compania ajunge la maturitate odata cu lansarea modelului de casti - 99 Classics, un model de casti care face istorie chiar si acum.

Castile sunt realizate cu lemn de nuc si artar pentru o acustica deosebita iar sunetul este adaptat in functie de rezonanta fiecarei bucati de lemn utilizate. Intreaga strucutra este facuta din material de buna calitate, banda de sustinere este din otel de arc, structura intreaga este tinuta laolalta cu piese din aliaj de zinc.

Toate creatiile brandului sunt realizate si testate in-house si isi propun sa schimbe perceptia comuna asupra castilor care se gasesc pe piata la momentul actual.

Castile marca Meze vin la pachet cu multe atuuri tehnice si solutii inovative dar au si un design elegant si pot deveni cu usurinta un accesoriu pretios.

Un accesoriu modular pentru ca orice piesa la nevoie se poate inlocui, castile fiind asamblate in totalitate, folosind doar piulite si suruburi, fara lipici. In cazul in care se strica ceva, se poate dezasambla, repara si inlocui. 

Design-ul este deosebit: liniile rotunjite, conturul lin si materialele premium spun clar despre directia si viziunea pe care a avut-o Antonio – creatorul brandului, omul care sta in spatele tutoror produselor Meze.

O caracterizare succinta a sunetului ar fi: fluid, neobositor, plin si bogat tonal, stralucitor pe inalte si cald pe voci, dinamic si exploziv.

Promitatoare descriere, nu-i asa?

 

 

Mai Multe Produse De La Acest Brand