Hanorac Burton Crystal, de culoare gri
  • Hanorac Burton Crystal, de culoare gri
    Hanorac Burton Crystal, de culoare gri
  • Hanorac Burton Crystal, de culoare gri
    Hanorac Burton Crystal, de culoare gri
  • Hanorac Burton Crystal, de culoare gri
    Hanorac Burton Crystal, de culoare gri

Garantăm pentru originalitatea, calitatea
şi bucuria pe care ți-o oferă fiecare produs.

BurtonBurton

Hanorac Burton Crystal, de culoare gri

409,99 lei205,00 lei50%

Ce mărime?

Vândut

Adăugat înWishlist

LIVRARE poate ajunge la tine în 4 zile

Livrare la Cabinele de Fericire

Constanţa în 4 zile
Bucureşti în 4 zile
Cluj-Napoca în 4 zile
Timişoara în 4 zile

Livrare acasă sau la birou

FAN Courier în 5 zile
PROBEZI LA CABINELE DE FERICIRE ÎNAINTE SĂ PLĂTEŞTILivrare gratuită în 2 zile lucrătoare. Returnare pe loc.
1. Comanzi online mai multe mărimi din ce-ţi place
2. Le probezi la Cabinele de Fericire în 2 zile lucrătoare
3. Păstrezi şi plăteşti doar ce-ţi vine bine
DETALII DESPRE PRODUS

Hanoracul de la Burton a devenit piesa must have din garderoba ta. Și e de înțeles. Are cel mai confortabil material pe care l-ai simțit vreodată.

Toamna îți place să intri bucluc cu tovarășii tăi. Dacă s-ar putea ai încălca toate cele 12 porunci. Dar nu mergeți voi atât de departe (not yet, anyway). Vă adunați pentru un meci de volei (care devine foarte competitiv), foc de tabără, cam așa vă petreceți timpul.

Iar toate activitățile astea le faci când ești super relaxată. Iar cu hanoracul de la Burton n-ai cum să nu fii. Brandul și-a făcut un nume prin calitatea pe care o oferă clienților. Mai ales celor care sunt familiarizați cu o placă de snowborad. Iar de o perioadă încoace, au decis să creeze haine și accesorii. Acum ai de unde alege! Shop away!

Material: 96% poliester

Măsuri pentru mărimea M:
Lățime umeri: aprox. 42 cm
Lungimea mânecilor: 70 cm

Se spală la mașină la 30°C


Codul produsului: 181710
DESPRE BRANDBurton

Producător de îmbrăcăminte şi echipamente pentru sport.

Fondatorul companiei Burton - Jake Burton - nu este patronul spiritual snowboarding-ului, este un simplu om care a început să fabrice snowboard-uri şi nu s-a mai oprit din lucru. Şi-a prezentat ""primul model de snowboard"" deja în anul 1977.

Calitatea plăcilor Burton este garantată de numele celebre de riders din Burton Team. Este vorba în special despre Shaun White (campion olimpic, câştigător al tuturor evenimentelor pe rampă U din cadrul Grand Prix, câştigător în X-Series); dintre sportivii români îl putem aminti pe Geza Kinda. Din echipa de snowboard profesionist fac parte şi Jeremy Jones şi Terje Haakonsen.

Burton deţine mai multe mărci subsidiare orientate către domenii specifice. Dintre companiile subsidiare fac parte şi Anon Optics (ochelari şi accesorii de snowboard), R.E.D. Protection (căşti şi protectoare), Analog Outerwear şi Gravis Footwear. În anul 2005 compania Four Star Distribution a vândut către Burton patru dintre mărcile sale de snowboard: Forum Snowboarding, Jeenyus Snowboards, Foursquare Outerwear şi Special Blend (SB) Outerwear. Burton, companie particulară, deţine şi compania Channel Island Surf Co.

""Acest sport este prea distractiv pentru ca cineva să se lipsească de posibilitatea de a-şi duce la maxim limitele proprii.""
Mai multe produse de la acest brand

Completează-ți stilul