Cană de voiaj mare KeepCup Rebel

Cană de voiaj mare KeepCup Rebel

53,99 leiLivrare gratuită la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucureşti în 4 zile
Cluj-Napoca în 4 zile
Timişoara în 4 zile
Constanţa în 4 zile

Livrare acasă sau la birou

FAN Courier în 4 zile
Vândut

Adăugat înWishlist

waitlist.form.title.grading.

waitlist.form.description.grading.

E-mail

  • Retur gratuit în 90 de zile
  • Păstrezi doar ce-ți vine bine.
  • Livrare gratuită la Cabinele de Fericire

Detalii despre produsFii rebelă pentru o cauză nobilă!

Această cană din noua colecție Renegade este confecționată din materiale reciclate non-toxice, poate fi folosită în cuptorul cu microunde și mașina de spălat vase și este 100% reciclabilă. De fapt, acesta a fost și scopul pentru care a fost creată - să înlocuiască milioanele de pahare de unică folosință utilizate în fiecare zi și să ajute la protejarea mediului.

Această nouă colecție Renegade de la Keepcup a păstrat toate trăsăturile clasice de la cănile clasice Keepcup, dar a adăugat și culori noi și trăsături unice familiei KEEPCUP.

Cana are un capac sigur și deschizătoarea se poate închide pentru înghițituri satisfăcătoare de băuturi fierbinți. Nu este 100% impermeabil. Cana te deservește perfect și când o ții în mână și când o folosești în suportul din mașină, ca să nu mai vorbim că arată chiar foarte bine.

De asemenea, îți păstrează băutura fierbinte, cu până la 30 de minute mai mult decât o cană obișnuită, și durata ei de viață minimă este de 4 ani - câte căni de cafea poți să bei în perioada asta de timp?

Material:
cană - polipropilenă (fără BPA)
capac și bandă - silicon

Cantitate: 454 ml

Dimensiuni: 15 x 8 cm
Codul produsului: 158222

Despre brand KeepCup

KeepCup este o marcă australiană de căni ecologice, care a cules o mulţime de premii.

Totul a început în anul 1998, când fraţii Forsyth şi-au deschis lanţul de magazine BlueBag, unde vindeau sandviciuri proaspete, salate şi cafea la pachet. Nu le-a plăcut însă consumul mare de materiale şi poluarea inutilă a mediului înconjurător. Şi aşa au luat decizia de a fabrica nişte căni de calitate, cu design atrăgător, care ar putea fi folosite din nou şi iar din nou.

""KeepCupy"" sunt ecologice, non-toxice, înlocuiesc paharele din plastic de unică folosinţă, iar cafeaua şi ceaiul se păstrează calde în ele cu peste 30 de minute mai mult decât în cănile normale.

În acelaşi timp, sunt compatibile cu cuptorul cu microunde şi maşina de spălat vas. Durabilitatea lor minimă de patru ani este un alt argument pentru cumpărarea unei căni KeepCup şi pentru protejarea mediului prin aceasta. Mai ales că arată şi bine...

Mai Multe Produse De La Acest Brand