Cană de călătorie Renegade Brew Rascal Designer de la KeepCup - dimensiune medie

Cană de călătorie Renegade Brew Rascal Designer de la KeepCup - dimensiune medie

71,99 leiLivrare gratuită la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucureşti în 4 zile
Cluj-Napoca în 4 zile
Timişoara în 4 zile

Livrare acasă sau la birou

FAN Courier în 5 zile
Anunță-mă când e pe stoc

Adăugat înWishlist

De data asta poate ai noroc!

Dacă reapare pe stoc, te anunțăm. Lasă-ne adresa de email și ține pumnii strânși!

E-mail

  • Retur gratuit în 90 de zile
  • Păstrezi doar ce-ți vine bine.
  • Livrare gratuită la Cabinele de Fericire

Vrei altă culoare?

  • violet
  • albastru

Detalii despre produsFii rebelă pentru o cauză nobilă!Când te trezești dimineața, nu ai nici cea mai vagă idee ce te așteaptă în cursul zilei. Dar un lucru este sigur. Te poți bucura de băutura ta în timp ce te deplasezi spre destinație, oricare ar fi aceasta.


Creatorii australieni de la KeepCup au o viziune clară: să ofere o experiență de neuitat pentru cei care-și beau cafeaua pe drum și, în același timp, să contribuie la protejarea mediului. Recent aceștia au creat o nouă linie de produse care îmbină modele atemporale și sticla rezistentă la șocuri.

Te vei îndrăgosti la prima vedere de acest model de cană; este pur și simplu irezistibil. Totuși, odată cu trecerea timpului, vei aprecia și celelalte caracteristici grozave:

- orificiu pentru băut în forma triunghiulară, care-ți va permite să savurezi toate straturile băuturii tale- un plus de durabilitate,
datorat sticlei securizate. Chiar dacă-ți alunecă din mâini, cana ta nu va păți nimic.

- o nouă tehnologie în ceea ce privește straturile capacului din plastic și a sistemului de închidere, ceea ce va contribui la o experiență și mai plăcută în utilizarea cănii


- un sistem anti-vărsare de calitate și o închidere sigură, ceea ce previne lichidul să se verse din cană și contribuie la păstrarea temperaturii băuturii

- conștiință curată, deoarece polipropilena colorată și piesa de plastic sunt 100% reciclabile-
îți poți spăla cana în chiuvetă sau în mașina de spălat vase

Și vei putea să respiri ușurat, pentru că, în loc să consumi nenumărate căni de unică folosință, vei avea o singură cană arătoasă și refolosibilă. Planeta îți va mulțumi.
Material:
capac și bandă - silicon
cupă - sticlă calcosodică

Volum: 340 ml

Dimensiuni: 8 x 12 cm
Codul produsului: 136038

Despre brand KeepCup

KeepCup este o marcă australiană de căni ecologice, care a cules o mulţime de premii.

Totul a început în anul 1998, când fraţii Forsyth şi-au deschis lanţul de magazine BlueBag, unde vindeau sandviciuri proaspete, salate şi cafea la pachet. Nu le-a plăcut însă consumul mare de materiale şi poluarea inutilă a mediului înconjurător. Şi aşa au luat decizia de a fabrica nişte căni de calitate, cu design atrăgător, care ar putea fi folosite din nou şi iar din nou.

""KeepCupy"" sunt ecologice, non-toxice, înlocuiesc paharele din plastic de unică folosinţă, iar cafeaua şi ceaiul se păstrează calde în ele cu peste 30 de minute mai mult decât în cănile normale.

În acelaşi timp, sunt compatibile cu cuptorul cu microunde şi maşina de spălat vas. Durabilitatea lor minimă de patru ani este un alt argument pentru cumpărarea unei căni KeepCup şi pentru protejarea mediului prin aceasta. Mai ales că arată şi bine...

Mai Multe Produse De La Acest Brand