Cană de călătorie mică KeepCup Renegade Rebel Design

Cană de călătorie mică KeepCup Renegade Rebel Design

-50%

54,99 lei27,49 leiLivrare gratuită la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucureşti în 5 zile
Cluj-Napoca în 5 zile
Timişoara în 5 zile

Livrare acasă sau la birou

FAN Courier în 6 zile
Vândut

Adăugat înWishlist

waitlist.form.title.grading.

waitlist.form.description.grading.

E-mail

  • Retur gratuit în 90 de zile
  • Păstrezi doar ce-ți vine bine.
  • Livrare gratuită la Cabinele de Fericire

Vrei altă culoare?

  • gri
  • colorată

Detalii despre produsFii rebelă pentru o cauză nobilă!

Această cană face parte din noua colecție Renegade și este realizată din materiale reciclabile, non-toxice, drept pentru care cana poate fi spălată în mașina de spălat vase și încălzită în cuptorul cu microunde. Ea este 100% reciclabilă. În fapt, exact în acest scop a fost și concepută - pentru a înlocui milioanele de pahare de unică folosință aruncate în fiecare zi și, astfel, a ajuta la protejarea mediului.

Cănile KeepCup din noua colecție Renegade păstrează toate caracteristicile specifice gamei clasice KeepCup, dar oferă și o serie de modele noi și colorate pentru iubitorii de cafea care caută o experiență unica.

Cana are un capac ermetic și un orificiu pentru băut care se poate închide pentru a vă permite să vă bucurați de băutura fierbinte în condiții de confort deplin. Chiar dacă închiderea nu este 100% etanșă, cana rămâne un instrument foarte util pentru călătorii. Cana nu este numai utilă, dar arată și foarte bine.

De asemenea, îți păstrează băutura fierbinte cu până la 30 de minute mai mult decât o cană obișnuită, și durata ei de viață minimă este de 4 ani - câte căni de cafea poți să bei în perioada asta de timp?

Material:
cană – polipropilenă (nu conține BPA)
capac și siguranță - silicon

Cantitate:
227 ml

Dimensiuni:
10 x 8 cm
Codul produsului: 135990

Despre brand KeepCup

KeepCup este o marcă australiană de căni ecologice, care a cules o mulţime de premii.

Totul a început în anul 1998, când fraţii Forsyth şi-au deschis lanţul de magazine BlueBag, unde vindeau sandviciuri proaspete, salate şi cafea la pachet. Nu le-a plăcut însă consumul mare de materiale şi poluarea inutilă a mediului înconjurător. Şi aşa au luat decizia de a fabrica nişte căni de calitate, cu design atrăgător, care ar putea fi folosite din nou şi iar din nou.

""KeepCupy"" sunt ecologice, non-toxice, înlocuiesc paharele din plastic de unică folosinţă, iar cafeaua şi ceaiul se păstrează calde în ele cu peste 30 de minute mai mult decât în cănile normale.

În acelaşi timp, sunt compatibile cu cuptorul cu microunde şi maşina de spălat vas. Durabilitatea lor minimă de patru ani este un alt argument pentru cumpărarea unei căni KeepCup şi pentru protejarea mediului prin aceasta. Mai ales că arată şi bine...

Mai Multe Produse De La Acest Brand