Cană de călătorie medie KeepCup Renegade Rebel Design

Cană de călătorie medie KeepCup Renegade Rebel Design

-50%

59,99 lei29,99 leiLivrare gratuită la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucureşti în 3 zile
Cluj-Napoca în 3 zile
Timişoara în 3 zile
Constanţa în 3 zile

Livrare acasă sau la birou

FAN Courier în 3 zile
Vândut

Adăugat înWishlist

waitlist.form.title.grading.

waitlist.form.description.grading.

E-mail

  • Retur gratuit în 90 de zile
  • Păstrezi doar ce-ți vine bine.
  • Livrare gratuită la Cabinele de Fericire

Vrei altă culoare?

  • gri
  • roz

Detalii despre produs

Fii rebelă pentru o cauză nobilă!

Această cană din cea mai nouă colecție Renegade este confecționată din materiale non-toxice. Este 100% reciclabilă și potrivită pentru microunde sau mașina de spălat vase. Aceasta a fost concepută pentru a îmbunătăți mediul înconjurător prin înlocuirea milioanelor de pahare de unică folosință care se folosesc zilnic. Cana este refolosibilă, nu este de unică folosință.

Cănile Keepcup din colecția Renegade sunt la fel de bune ca cănile Keepcup clasice, dar mult mai colorate. Iubitorii de cafea să se bucure!

Cana are un capac ermetic și un orificiu pentru băut care se poate închide pentru a vă permite să vă bucurați de cafea. Nu este 100% sigură împotriva scurgerilor, dar este perfectă pentru a te bucura de cafea pe drum. Și este cu siguranță 100% cool.

Această cană îți va ține cafeaua caldă cu cel puțin 30 de minute mai mult decât o cană normală, și va rezista cel puțin 4 ani. După mine, asta înseamnă 5840 de căni de cafea!


Material:
cană – polipropilenă (nu conține BPA)
capac și protecție - silicon

Cantitate:
340 ml

Dimensiuni:
12 x 8 cm
Codul produsului: 135987

Despre brand KeepCup

KeepCup este o marcă australiană de căni ecologice, care a cules o mulţime de premii.

Totul a început în anul 1998, când fraţii Forsyth şi-au deschis lanţul de magazine BlueBag, unde vindeau sandviciuri proaspete, salate şi cafea la pachet. Nu le-a plăcut însă consumul mare de materiale şi poluarea inutilă a mediului înconjurător. Şi aşa au luat decizia de a fabrica nişte căni de calitate, cu design atrăgător, care ar putea fi folosite din nou şi iar din nou.

""KeepCupy"" sunt ecologice, non-toxice, înlocuiesc paharele din plastic de unică folosinţă, iar cafeaua şi ceaiul se păstrează calde în ele cu peste 30 de minute mai mult decât în cănile normale.

În acelaşi timp, sunt compatibile cu cuptorul cu microunde şi maşina de spălat vas. Durabilitatea lor minimă de patru ani este un alt argument pentru cumpărarea unei căni KeepCup şi pentru protejarea mediului prin aceasta. Mai ales că arată şi bine...

Mai Multe Produse De La Acest Brand